We kijken terug op tien mooie dagen. Lees onze korte impressie. En gebruik de links om webinars en presentaties terug te kijken.

Bekijk de webinars en presentaties

Ben je coach Gezonde Kinderopvang?, dan kun je alle presentaties van de online bijeenkomsten, de cabaretshow en webinars bekijken via onze digitale leeromgeving (eerst inloggen). Neem een kijkje, ook als je niet bij de 10-daagse kon zijn.

Weetjes over de 10-daagse

 • In tien dagen hadden we samen 15 webinars, workshops en vragenuurtjes.
 • 165 coaches schreven zich in voor gemiddeld 3 online bijeenkomsten.  
 • 28 inspirerende sprekers (onze ambassadeurs en experts van de landelijke samenwerkingspartners) deelden met jou hun expertise en inspiratie rond werken aan gezonde leefstijl van kinderen in de kinderopvang.
 • De workshop ‘Fit op de werkvloer’ was als eerste vol.   
 • De webinars over slapen in de kinderopvang, stress bij kinderen (foto) en vrij en risicovol spelen trokken de meeste deelnemers: elk ruim 30.  
 • De winnaars van de Gezonde Kinderopvang-quiz zijn:
  1e prijs - Liesbeth van der Kruijs,
  2e  - Claudette Tissink,
  3e - Laura Muis.
  Veel plezier met jullie prijs!

Collega-coaches over de 10-daagse

 • ‘Door dit soort bijeenkomsten blijft werken aan gezonde leefstijl fris in mijn geheugen en kan ik het ook beter overbrengen naar de medewerkers op de werkvloer.’
 • ‘Super initiatief: de 10-daagse. Had graag meer willen volgen maar vanwege tijdgebrek helaas niet kunnen aansluiten.’
 • ‘De inhoud in, verdiepen. Gevestigde deskundigen uitgenodigd. Top!’
 • ‘Ik vond het fijn dat ze veel puntjes hebben behandeld wat ook daadwerkelijk op de werkvloer gebeurd. En dat we daar over vragen kunnen stellen.’

Karen en Margien over de 10-daagse

“We kijken terug op een mooie inspirerende 10-daagse waarin we veel coaches hebben gezien in de vele workshops en webinars. Ondanks de drukte op de werkvloer die het niet makkelijk maakte om aan te haken. In de aanmeldingen zagen we dat gezonde leefstijl en werkdruk hot is bij coaches. De workshop Fit op de werkvloer zat al heel snel vol,” aldus Margien van Rooij en Karen van Drongelen, projectleiders Gezonde Kinderopvang. Wat Margien het meest is bij gebleven is de tip in het webinar over vrij en risicovol spelen: “Zit wat vaker op je handen voordat je ingrijpt in het spel van kinderen. Kinderen kennen vaak hun grenzen.”

Nog geen coach?

We organiseren vaker (online) bijeenkomsten voor onze coaches. Ben jij nog geen coach Gezonde Kinderopvang? In 2022 starten er weer train-de-trainers. In de tweedaagse training leer je werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefen je trainings- en communicatievaardigheden en doe je actief kennis op over leefstijl. Lees meer en registreer je op de lijst, dan houden we je op de hoogte van nieuwe trainingsdata.