Op deze pagina kunt u zien welke kinderopvangorganisaties een coach Gezonde Kinderopvang in dienst hebben. Vanaf de pilot in 2016 leidt Gezonde Kinderopvang (staf)medewerkers in de kinderopvang op tot coach. Intussen zijn er al ruim 1.000 opgeleide coaches Gezonde Kinderopvang. Een coach is hét aanspreekpunt voor een gezonde leefstijl binnen de organisatie en schoolt en coacht de eigen collega’s structureel in de scholing Een Gezonde Start. In de train-de-trainer heeft de coach geleerd te werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang. En ook trainings- en communicatievaardigheden opgedaan en kennis rond gezonde leefstijl. Lees meer over de train-de-trainer en scholing

Op de kaart gezet

Zo'n 690 organisaties werken met een coach Gezonde Kinderopvang. Een organisatie kan meerdere coaches in dienst hebben, werkzaam op verschillende locaties. Al 760 kinderopvanglocaties hebben een of meerdere coach(es). Op onderstaande kaart ziet u welke dat zijn. Zoom in, klik op een locatiepin en u ziet in de pop-up de naam, soort opvang, website en plaats van de kinderopvangorganisatie. 

De kaart is bijgewerkt tot en met september 2020. 

Organisaties met een coach op een rij

Via de link onder het kaartje kunt u de tabel met organisaties met een coach bekijken en downloaden (de downloadlink ziet u als u de tabel opent). De tabel is gesorteerd op provincie.