Ben je coach Gezonde Kinderopvang en geef je scholing aan gastouders? Vanaf nu kun je gebruikmaken van de nieuwe online scholing ‘De gezonde gastouder’. Deze scholing is speciaal voor gastouders en zorgt ervoor dat zij in hun eigen tempo aan de slag kunnen met gezonde leefstijl. Als coach geef je deze e-learning in plaats van de basismodule Een Gezonde Start. 

De scholing bestaat uit verschillende modules. Elke module heeft als doel om de kennis en het bewustzijn van gastouders over thema's zoals voeding, bewegen en gewicht te vergroten. Gastouders  krijgen informatie en tips over hoe zij deze thema's kunnen integreren in hun dagbesteding met de kinderen. 

Waar vind ik de online scholing ‘De gezonde gastouder’?

Als coach heb je een e-mail van ons ontvangen met het bericht dat de online scholing beschikbaar is. Als je inlogt in de digitale leeromgeving van Een Gezonde Start vind je 'De gezonde gastouder' in jouw scholingsoverzicht. Heb je nog geen e-mail ontvangen, ook niet in je spambox? Laat het ons weten via info@scholingeengezondestart.nl. Dan zorgen we dat je alsnog toegang krijgt tot de nieuwe scholing.