Doe mee met de Gezonde Kinderopvang online 10-daagse, een uniek evenement, exclusief voor onze coaches! Haak kosteloos aan bij workshops, webinars en vragenuurtjes. Leren en ontwikkelen, zonder tijdrovende reistijd. Een unieke kans om je kennis up-to-date te houden! Let op: in sommige workshops is beperkt plek. Lees meer en meld je snel aan!

Spetterende cabaretshow en quiz

Op 1 november om13.00 uur maken we een spetterende start met cabaretier Ad-Just Bouwman, bekend van de Lama’s. Ook doen we de Gezonde Kinderopvang-quiz met natuurlijk een mooie prijs voor de winnaar! Tot en met 10 november is het programma er helemaal op gericht jou te helpen aandacht voor gezonde leefstijl in jullie kinderopvang nog vanzelfsprekender te maken. Want natuurlijk wil jij de kinderen in jullie opvang de gezonde start geven die ze verdienen.

Online programma

Het programma biedt veel variatie. Bijvoorbeeld workshops over bewegen, mediaopvoeding en warme maaltijden in de kinderopvang. En wat dacht je van de webinars Stress bij kinderen, hoe houden we het gezond? en SLAAP LEKKER, over slaap in de kinderopvang. Onze ambassadeurs en experts van de landelijke samenwerkingspartners delen met jou hun kennis en ervaring rond werken aan gezonde leefstijl in de kinderopvang. Dat doen ze op een praktische, inspirerende en aanstekelijke manier.

Challenges voor coaches

In aanloop naar en tijdens de 10-daagse kun jij als coach punten scoren door challenges aan te gaan. De coaches met de meeste punten verdienen mooie prijzen! In de mail van eind oktober lezen coaches de challenges en hoe het werkt. Houd je mail in de gaten!

Woensdag 10 november sluiten we de online 10-daagse af. Snel daarna maken we bekend wie de 10-daagse-challenges won. 

Voor wie?

Exclusief voor alle opgeleide coaches Gezonde Kinderopvang en docenten (zo’n 1200), werkzaam in de dagopvang en/of bso, bij een gastouderbureau of op een ROC.

Meld je snel aan

Bekijk het programma (eerst inloggen) en meld je snel aan als je verzekerd wilt zijn van deelname. Je kunt je aanmelden voor meerdere onderdelen. Wacht niet, bij sommige onderdelen is er beperkt plek.

We zien je graag bij onze online 10-daagse!

Margien van Rooij en Karen van Drongelen, 
projectleiders Gezonde Kinderopvang