Ben jij coach Gezonde Kinderopvang? Dan kun je met de subsidieregeling ‘Lekker naar Buiten’ van Jong Leren Eten een zomerse excursie organiseren! Er zijn beperkt subsidies beschikbaar en op=op. Dus zorg dat je er op tijd bij bent! 

Coaches Gezonde Kinderopvang die de subsidie nog niet hebben ontvangen in 2021, kunnen het bedrag van maximaal € 500 aanvragen. Dit bedrag kun je gebruiken voor een voeding gerelateerde activiteit met de kinderen. Organiseer bijvoorbeeld tijdens de zomervakantie een leuke excursie met de kinderen naar een boerderij of fruitteler. Je kunt de subsidie ook gebruiken om samen met de kinderen een moestuintje aan te leggen of met elkaar te koken.

Of ga net als coach Gezonde Kinderopvang Lindsey van der Steen naar een molen: ‘’De molenaar heeft ons laten zien hoe het graan gemalen wordt en hoe daar meel van gemaakt wordt. De molenaar vertelde op een leuke kinderlijke manier en in grote lijnen hoe je meel maalt. We hebben meel meegenomen en daarvan bakten we pannenkoeken. We hebben heerlijk gesmuld!’’ 

Login in onze digitale leeromgeving en vraag de subsidie aan! Hier vind je ook veelgestelde vragen.