Op woensdag 3 juli is er de inspiratiebijeenkomst ‘Elk kind verdient een gezonde start!’. Deze bijeenkomst is bedoeld voor managers, locatieleiders, pedagogisch medewerkers, gastouders en coaches Gezonde Kinderopvang, werkzaam in de kinderopvang, peuterspeelzalen en gastouderbureaus in de kop van Noord-Holland. 

Elk kind verdient een gezonde start!

We willen allemaal dat kinderen in een gezonde en veilige omgeving opgroeien. Als professional in de kinderopvang geeft u vast graag het goede voorbeeld. Structurele aandacht voor een gezonde leefstijl voor kinderen is belangrijk in ons werk. Tijdens deze bijeenkomst worden vijf workshops aangeboden en kunt u zich laten inspireren met frisse ideeën over bewegen, gezonde voeding, natuur, ouderbetrokkenheid en het aanpassen van beleid.

Programma

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door de JOGG-regisseurs van Team Sportservice in de gemeente Schagen en Den Helder en Marja Schmitz. Marja is een van de ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.

Workshops

Tijdens deze bijeenkomst kunt u deelnemen aan twee van de volgende workshops:  

  • Aanpak Gezonde Kinderopvang
  • Vergroening in de kinderopvang
  • Spelenderwijs actief bewegen
  • Gezonde en gevarieerde voeding
  • Samenwerken met ouders: Hoe doe je dat? (duurt twee rondes) 

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst vindt plaats in de St. Jozefbasisschool in ’t Zand en start op 17:00 en eindigt om 19:30 uur. Aanmelden is verplicht, deelname is gratis. Ga voor meer informatie en aanmelden naar de website van Team Sportservice Schagen.