Werk je bij een kinderopvangorganisatie in of nabij de regio Alkmaar? Pak dan je kans en laat lokale partners jou inspireren bij je werk aan Gezonde Kinderopvang! Meld je aan voor de gratis online inspiratieavond. 

Elk kind verdient een gezonde start

Hoe kun je binnen jouw kinderopvangorganisatie aan de slag met Gezonde Kinderopvang? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen gezond en gevarieerd eten, lekker buiten bewegen én plezier beleven? Wil jij antwoord op deze vragen? Pak een theetje, zoek een relaxed plekje en doe mee met de digitale bijeenkomst voor de kinderopvang op woensdag 24 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur (via Teams). 

Programma 

We starten plenair en gaan dan digitaal in groepjes uiteen voor een workshop. Het wordt een interactieve avond met ruimte voor uitwisseling van kennis, inspiratie en ideeën voor jouw locatie. 

Schrijf je in en laat weten aan welke workshop je wilt mee doen. Je kunt kiezen uit: 

  • Aanpak Gezonde Kinderopvang.  
  • Moestuinieren. 
  • Bewegen &  sport. 
  • Gezonde en gevarieerde voeding. 

Voor wie?

Managers, locatieleiders, pedagogisch medewerkers, gastouders en coaches Gezonde Kinderopvang, werkzaam in of nabij de regio Alkmaar.

Missing media-item.

Organisatie

De avond is een initiatief van Marja Schmitz, ambassadeur Gezonde Kinderopvang,  JOGG Alkmaar, Alkmaar Sport, Natuurgids Alkmaar, Jong Leren Eten, GGD Holland Noorden