Drie kindjes en een pedagogisch medewerker bij moestuinbakken

Hoe kun je binnen jouw kinderopvangorganisatie aan de slag met het thema gezonde en duurzame voeding? Hoe zorg je ervoor dat de kinderen gezond eten, lekker buiten zijn én plezier beleven aan dit thema? Wil jij antwoord op deze vragen? Pak een theetje, zet jezelf op een relaxed plekje en tune in op de eerste digitale avond van Jong Leren Eten voor de kinderopvang in provincie Utrecht op woensdag 21 april van 19.30 tot 21.15 uur! Deelname is gratis. 

Kennis opdoen en ideeën uitwisselen

We starten plenair en gaan dan digitaal in groepjes uiteen voor een workshop. Het wordt een interactieve avond met ruimte voor uitwisseling van kennis, inspiratie en ideeën over het thema gezonde en duurzame voeding voor bij jou op de kinderopvang. En vooraf ontvang je van ons een pakketje thuis met alle benodigdheden om actief deel te kunnen nemen aan deze digitale inspiratieavond en welke ja nadien kunt gebruiken in de kinderopvang.  

Workshops

Je kunt tijdens deze avond meedoen aan één workshop. Bijvoorbeeld de workshop Inspiratie voor traktatie. Miranda Bron, ambassadeur Gezonde Kinderopvang, laat je zien hoe je samen met de kinderen een leuke (verjaardags-)traktatie kan maken op de opvang. Je gaat praktisch aan de slag tijdens de workshop en ontvangt veel tips om deze daarna in de praktijk te brengen. Voor deze workshop krijg je een boodschappenlijstje met ingrediënten toegestuurd die je zelf kunt aanschaffen om samen met Miranda de (verjaardags-)traktatie te gaan maken. 

Kijk voor de andere workshops, meer informatie  en aanmelden op de website van Jonglereneten.nl