Gezonde voeding in de kinderopvang, maar niet op de bso? Aandacht voor groen op school, maar niet in de kinderopvang? Werken aan een gezonde leefstijl in de kinderopvang én op school is niet vanzelfsprekend. Terwijl het juist belangrijk is dat kinderen op verschillende plekken op verschillende plekken vergelijkbare adviezen krijgen. Werk daarom samen vanuit de kinderopvang, school en bso aan een gezonde leefstijl. Laat je inspireren tijdens het online webinar ‘Een gezonde leefstijl in de kinderopvang én op school: hoe doe je dat?’.

Wanneer?
Dinsdag 8 november 2022 van 19.00 – 20.30 uur, via Microsoft Teams.  


Voor wie?
Iedereen die werkt in de dagopvang, op een bso, IKC, gastouderbureau, een basisschool of bij een GGD Gemeentelijke gezondheidsdienst (Gemeentelijke gezondheidsdienst)

Programma
Aan het programma wordt nog gewerkt. In ieder geval staan de volgende vragen centraal:

  • Wat is de meerwaarde van het samenwerken aan een gezonde leefstijl?
  • Hoe doe je dat? Tips en tricks!
  • Wie kan je hier nog meer bij ondersteunen?

Aanmelden
Jouw deelname aan het webinar biedt een mooie kans om gezamenlijk te werken aan een gezonde leefstijl. Meld je aan! Heb je al een vraag, loop je ergens tegenaan of wil je een tip delen? Laat het ons weten in het aanmeldformulier, zodat we hier rekening mee kunnen houden tijdens het webinar.

Gezonde Kinderopvang en Gezonde School
De programma’s Gezonde Kinderopvang en Gezonde School sluiten op elkaar aan. Hierdoor ontstaat een doorlopende lijn; wat begint op de kinderopvang krijgt een vervolg op de basisschool en bso. Zo wordt een gezonde leefstijl voor kinderen vanzelfsprekend.