We zijn ontzettend blij met onze coaches, want zonder hen geen Gezonde Kinderopvang! Inmiddels zijn we met bijna 1500 coaches! Hoezeer we hun inzet waarderen dát merken onze coaches op zaterdag 15 oktober 2022! Dan vieren we van 9.30-15.30 uur samen de Dag voor de coach Gezonde Kinderopvang. Ben je coach? Lees verder en kom ook, net als veel collega-coaches, naar ROC Midden Nederland bij Stadion Galgenwaard in Utrecht. En Beweeg mee! 

Bekijk het programma en meld je aan

Mis het niet en laat je verwennen. Op jouw dag, die vol is van inspannen, ontspannen, creativiteit, ontmoeten, leren en inspireren. Beweeg mee met het afwisselende programma dat in lijn is met een dag in de kinderopvang, van brengmoment, vrij spelen tot een rustmoment.

Kom luisteren naar het inspirerende verhaal van Steven Pont, ontwikkelingspsycholoog. En doe mee in twee rondes met workshops. Leer bijvoorbeeld over slaap, moestuinieren, veilig vallen, positieve gezondheid, fit op de werkvloer en nog veel meer! 

Vanaf 1 september kun je het programma en de workshops bekijken en je aanmelden in de digitale leeromgeving van Gezonde Kinderopvang (eerst inloggen). 

We begroeten je graag bij de Dag voor de coach Gezonde Kinderopvang!

Margien van Rooij en Karen van Drongelen,
projectleiders Gezonde Kinderopvang

 

PS: nog geen coach Gezonde Kinderopvang in jouw organisatie?

Ook het tweede halfjaar 2022 organiseren we weer train-de-trainers  voor de scholing van Gezonde Kinderopvang. De tweedaagse training leidt je op tot coach Gezonde Kinderopvang. Je leert werken volgens de aanpak van Gezonde Kinderopvang, oefent trainings- en communicatievaardigheden en doet actief kennis op over leefstijl. Lees meer