Op jonge leeftijd bewuste en gezonde keuzes leren maken; daar zetten we ons voor in! Hoe zorgen we ervoor dat een gezonde leefstijl in elke kinderopvangorganisatie en elke school vanzelfsprekend wordt? En wat kun jij doen om daaraan bij te dragen? Deze vragen en meer staan centraal tijdens de congresweek 'Gezond leven, leren en ontwikkelen. Vanzelfsprekend!' van 6 t/m 13 november 2024. Deze week wordt georganiseerd door Gezonde Kinderopvang en Gezonde School. Je bent van harte welkom!

De congresweek bestaat uit twee delen. We trappen gezamenlijk af in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam op woensdagmiddag 6 november (13.00 - 17.00 uur). Tijdens deze middag ontmoet je collega’s en andere professionals die net als jij gezondheid van kinderen en jongeren belangrijk vinden. We inspireren je met interessante sprekers en masterclasses waar je écht wat van opsteekt. Van donderdag 7 t/m woensdag 13 november volgt het tweede deel van de congresweek met online webinars waarin je samen met experts de diepte ingaat.

Banner van het congres Gezonde Kinderopvang en Gezonde School op 6 november 2024

 

Save the date: 6 november

Na de zomer volgt het inhoudelijke programma voor deze middag en de rest van de congresweek, met daarbij de mogelijkheid om je aan te melden voor de aparte onderdelen. Deel nu alvast je interesse met ons voor de congresweek en laat ons weten of je erbij bent. Doe dat via onderstaande button en deel ons bericht op LinkedIn met je netwerk!Zet de middag in mijn agenda