Even voorstellen...

Foto Roxanne Brinkhuis

Roxanne Brinkhuis | ambassadeur Gezonde Kinderopvang

Directeur

Kinderdagverblijf Doortje

Culemborg & Geldermalsen

Ik ben ambassadeur omdat…

het al vanaf jongs af aan mijn passie is bezig zijn met sport, bewegen en gezondheid in de breedste zin van het woord. Voor mij is het van enorme toegevoegde waarde mee te mogen denken in en uitvoering te geven aan een gezonde leefstijl voor elke leeftijdscategorie. Dit begint al bij de geboorte van een kind en is van fundamenteel belang voor de rest van de ontwikkeling. Zeker als je kijkt naar onze huidige samenleving met veel druk. En er is veel keuze rond de opvoeding van kinderen, elke ouder heeft zijn/haar eigen visie, cultuur en gewoontes. De kunst is dan onze handen ineen te slaan, onze kennis en ervaring te delen en een schakel te zijn om samen de toekomst van onze kinderen centraal te stellen.

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang

Eind 2021 heb ik de train-de-trainer van Gezonde Kinderopvang afgerond. De scholing van ons team staat gepland in maart.

Los van deze training is ons team dagelijks bezig met het vormgeven van Gezonde Kinderopvang. Constant evalueren wij samen wat we kunnen verbeteren voor een gezondere leefstijl. Dit varieert van bewegen tot voeding, voorlichting aan ouders geven en kennis opdoen en delen. Zo werken wij met in– en externe experts die ieder hun eigen toevoeging hebben voor ouders en kinderen, denk aan een kinderfysiotherapeut, gezinscoach, kindercoach enz.

Je kunt mij mailen

Heb je vragen over hoe je ook jouw groep/organisatie naar een hoger niveau kan tillen als het gaat om gezondheid, mail mij dan gerust. Samen met ons team kunnen wij meedenken over het vormgeven van voorlichting aan ouders, trainen van collega’s en alles wat te maken heeft met het creëren van een fijne en gezonde plek voor iedereen.

Mail Roxanne Brinkhuis.

Mijn passie...

Mensen in verbinding brengen met hun talenten. Iemand in zijn/haar kracht zetten ongeacht leeftijd. Met zelfvertrouwen en zelfontplooiing als resultaat.

Meer weten?

Roxanne is één van onze ambassadeurs. Kijk voor haar collega’s en voor algemene informatie bij Ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.