Even voorstellen ...

Foto Miranda Bron

Miranda Bron | ambassadeur Gezonde Kinderopvang 

 

Coördinator Kindcentrum het Baken

Coach leefstijl & voeding 

Ska Kinderopvang Amersfoort

Ik ben ambassadeur omdat…

… wij als medewerkers van groot belang zijn om bij te dragen aan een gezonde leefstijl van kinderen in de kinderopvang. Kinderen kopiëren… als wij het goede voorbeeld uitdragen, zijn we al een heel eind op weg!
 

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang

Ik ben zo’n drie jaar bezig met Gezonde Kinderopvang. Dat begon in 2016 met de scholing van Gezonde Kinderopvang. En van daaruit heb ik verder mogen bouwen aan Gezonde Kinderopvang binnen mijn organisatie.

De organisatie waar ik werk staat open voor de aanpak en scholing. Met mijn collega heb ik via drie bijeenkomsten zo’n veertig medewerkers meegenomen op weg naar een Gezonde Kinderopvang. Zij dachten mee over een reële werkwijze binnen de bestaande dagelijkse structuur. En zo wordt werken aan gezonde leefstijl door medewerkers beter gedragen. Ook organiseerden we drie ouderavonden over Gezonde Kinderopvang.

Je kunt mij mailen

Wil je advies of kan ik met je meedenken over hoe je in jullie kinderopvang aan de slag gaat en blijft met Gezonde Kinderopvang? Ik help je graag!

Ik werk bij een grote organisatie met meerdere locaties en veel medewerkers. Hoe krijg je die allemaal mee?

Hoe implementeer je gezonder voedingsbeleid? Hoe neem ik leiding, collega’s en ook ouders hierin mee en natuurlijk de kinderen van de bso. Ik kan je een kant-en-klaar voedingsoverzicht mailen, voor zowel dagopvang als bso.

Mail Miranda Bron.

Mijn passie is ...

"… zitten tussen de kinderen en kijken wat er gebeurt, gewoon er ‘zijn’. Zien hoe kinderen zich individueel en samen ontwikkelen. En bso-kinderen enthousiast krijgen om aan de slag te gaan met gezonde leefstijl. Kinderen zelf laten bedenken hoe zij dit op de bso kunnen doen en uitdragen."

Meer weten?

Miranda is één van onze ambassadeurs. Kijk voor haar collega’s en voor algemene informatie bij Ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.