Even voorstellen...

Foto Gon Annaars

Gon Annaars | ambassadeur Gezonde Kinderopvang

(Flex)clustermanager

KMN Kind & Co Ludens

Ik ben ambassadeur omdat...

...wij binnen de kinderopvang een belangrijke rol spelen om ervoor te zorgen dat kinderen een gezonde start krijgen. Medewerkers onderschatten vaak hoe belangrijk deze rol is en daar wil ik graag meer bewustwording in creëren. Kinderen verdienen een gezonde start en als kinderopvang heb je de verantwoordelijkheid om ook dat uit te dragen.

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang

Inmiddels houd ik me drie jaar bezig met Gezonde Kinderopvang. Zo schoolde ik mijn collega’s en sprak ik in veel teamoverleggen over Gezonde Kinderopvang. Bij KMN Kind & Co zit ik in de werkgroep Gezonde Kinderopvang, van waaruit ik meegeschreven heb aan het beweegbeleid en het beleid rond seksuele ontwikkeling. Daarnaast beheer ik de interne Facebookgroep en plaats ik wekelijks berichten die te maken hebben met Gezonde Kinderopvang.

Je kunt mij mailen

Wil je advies of kan ik met je meedenken over hoe je in jullie kinderopvang aan de slag gaat en blijft met Gezonde Kinderopvang? Ik help je graag! Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gezonde voeding voor kinderen, workshops voor medewerkers over gezonde snacks.
  • Bewegen met kinderen.
  • Hoe je medewerkers kunt bereiken binnen je organisatie.
  • Teamavonden organiseren over Gezonde Kinderopvang.

Mail Gon Annaars

Mijn passie is...

Gezond koken voor iedereen en lekker en gezond bakken met weinig suiker en vet. Ik vind het leuk om mijn kennis en enthousiasme over te dragen op medewerkers en kinderen.

Meer weten?

Gon is één van onze ambassadeurs. Kijk voor haar collega’s en voor algemene informatie bij Ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.