Even voorstellen...

Foto Claudette Tissink

Claudette Tissink | ambassadeur Gezonde Kinderopvang
 

Houder gastouderbureau
Gastouderbureau TisKidz
Wolvega

 

Ik ben ambassadeur omdat...

... ik meer gastouders enthousiast wil maken om met een gezonde leefstijl aan de slag te gaan. Gastouders vangen in huiselijke kring kinderen van alle leeftijden op. Zij kunnen de kinderen zoveel waardevolle levenslessen overdragen over gezond leven.

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang 

Sinds oktober 2019 ben ik coach Gezonde Kinderopvang. Ik ben met de train-de-trainer van Gezonde Kinderopvang gestart, nadat wij samen met JOGG werkten aan water drinken in de gastouderopvang. Hier werd ik zo enthousiast van dat ik dit thema graag door wilde zetten binnen onze organisatie.

Binnen TisKidz zijn we gaan werken met gezonde thema’s. Onze gastouders kunnen daar allemaal aan mee doen. Zo hebben wij tweemaandelijks een gezondheidsthema waar de gastouders aan meewerken. Aansluitend daarop bieden we actieve trainingen voor de gastouders over de onderwerpen uit de scholing van Gezonde Kinderopvang.

Je kunt mij mailen

Ik denk graag met je mee over hoe jij de gastouders binnen jouw organisatie enthousiast kan maken om te werken aan Gezonde Kinderopvang.
Wil je inspiratie over thema’s en hoe je daar op een leuke manier op kunt inzetten in jouw organisatie? Neem dan contact met me op. Natuurlijk mag je altijd contact opnemen om even te sparren. Kleine successen zijn ook successen!

Mail Claudette Tissink

Mijn passie...

Collega’s enthousiast maken om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Met als doel: het enthousiasme bij de kinderen terug te zien, zodat zij er een gezondere leefstijl op nahouden.

Meer weten?

Claudette is één van onze ambassadeurs. Kijk voor haar collega’s en voor algemene informatie bij Ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.