Even voorstellen ...

Foto Agnieszka Peeters

Agnieszka Peeters | ambassadeur Gezonde Kinderopvang

Houder gastouderbureau 

Welkom Kind Midden&West Brabant Tilburg 

Ik ben ambassadeur omdat…

jong geleerd is oud gedaan! Een gastouder speelt een belangrijke rol om een gezonde leefstijl van kinderen te bevorderen, ongeacht hun culturele, sociale of materiële achtergrond. Gastouderopvang is divers en flexibel. Ik kijk naar mogelijkheden, een nieuwe situatie zie ik als een kans. Ik geniet ervan dat ik die uitdagingen mag aangaan, voor gezonde kinderen.

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang

In 2019 werd ik via de train-de-trainer opgeleid tot coach Gezonde Kinderopvang. Vanaf dat moment breng ik vol enthousiasme de opgedane kennis en ervaring rond gezonde leefstijl over aan al onze gastouders. Ik laat hen zelf ontdekken hoe zij het in hun praktijk kunnen toepassen, zo creëer ik draagvlak. Welkom Kind Midden&West Brabant heeft ruim 80 gastouders en 40 thuis crèches. Ik geef de gastouders de scholing, deels online en inmiddels hebben 32 gastouders hun certificaat behaald. De scholing van Gezonde Kinderopvang is onderdeel van ons aanbod aan permanente educatie. 

Ons programma voor Gezonde Kinderopvang is een mix van wetenschappelijk onderbouwde kennis, laagdrempeligheid en plezier.

U kunt mij mailen

Je kunt mij mailen 

Heb je vragen of een advies nodig over Gezonde Kinderopvang binnen de gastouderopvang? Ik help je graag verder met bijvoorbeeld:

  • Implementatie van Gezonde Kinderopvang binnen de gastouderopvang;
  • Zorgen dat gastouders en ouders betrokken zijn bij de gezonde leefstijl van kinderen;
  • Meedenken over mogelijkheden binnen culturele, sociale of materiële diversiteit.

Mail Agnieszka Peeters.  

Mijn passie is ... 

Samen zoeken naar de mogelijkheden om gezonde leefstijl in de gastouderopvang te promoten en te waarborgen. Het begint altijd met kleine stappen, de rest komt vanzelf.

Meer weten? 

Agnieszka is één van onze ambassadeurs. Kijk voor haar collega’s en voor algemene informatie bij Ambassadeurs Gezonde Kinderopvang.