coach Gezonde Kinderopvang in gesprek met collega

Op onderstaande kaart en tabel zie je welke locaties een coach of een docent Gezonde Kinderopvang in dienst hebben. Vanaf 2016 leidt Gezonde Kinderopvang (staf)medewerkers in de kinderopvang op tot coach. En om aandacht voor een gezonde leefstijl voor toekomstige pedagogisch medewerkers vanzelfsprekend te maken, leiden we ook mbo-docenten op tot docent Gezonde Kinderopvang. Coaches en docenten borgen aandacht voor een gezonde leefstijl van kinderen binnen hun organisatie of opleiding. 

Er zijn al 1.838 opgeleide coaches Gezonde Kinderopvang (inclusief 171 mbo-docenten) aan de slag. 1.326 locaties hebben een coach Gezonde Kinderopvang (inclusief 73 mbo-locaties). Er zijn meer opgeleide coaches en docenten dan locaties met een coach of docent. Dat zit zo: één locatie kan meerdere coaches of docenten in dienst hebben, werkzaam op de dagopvang, bso, het gastouderbureau of mbo. Via de kaart en tabel kun je zien welke dat zijn (peildatum 31 maart 2024). 

Zoek via de kaart

Ben je coach Gezonde Kinderopvang? Zie je verouderde gegevens op de kaart of ben je gewisseld van organisatie? Mail ons je wijzigingen

Zoek via de tabel

Organisatie Type Website Plaats Gemeente GGD