Even voorstellen...

Carla Schriek | ambassadeur Gezonde Kinderopvang

Clustermanager 

KMN Kind & Co
Houten (hoofdkantoor) en Bunnik en Zeist (werkplek)

Ik ben ambassadeur omdat...

… het gezonde kind van groot belang is voor nu en in de toekomst. Als medeopvoeder in de kinderopvang kunnen wij hier een belangrijke rol in spelen.
 

Hoe ik concreet werk aan Gezonde Kinderopvang

Sinds 2016 ben ik bezig met Gezonde Kinderopvang. Op zes locaties heb ik medewerkers geschoold in Een Gezonde Start. Verder heb ik collega-clustermanagers en het management van mijn organisatie enthousiast gemaakt voor Gezonde Kinderopvang. Samen met de afdeling kwaliteit heb ik beleidstukken gemaakt en op tien bso-locaties gezond bewegen en gezonde voeding ingevoerd. Om ouders mee te nemen in het veranderingsproces dat dit vraagt, heb ik twee ouderavonden mede georganiseerd.

Je kunt mij mailen

Wil je advies of kan ik met je meedenken over hoe je in jullie kinderopvang aan de slag gaat en blijft met Gezonde Kinderopvang? Ik help je graag!

Bijvoorbeeld bij hoe je water drinken op een dagopvang en bso aantrekkelijker kunt maken. Om collega’s enthousiast te maken voor Gezonde Kinderopvang. En ouders te informeren. Maar ook hoe u in een grote organisatie de ‘hobbels’ kunt nemen die je tegen komt.

Mail Carla Schriek.

Mijn passie is...

"Gezonde en blije kinderen."

Meer weten?